Beste bezoeker. Op zondag is onze winkel en webshop gesloten. Vanuit onze christelijke overtuiging beschouwen wij de zondag als een rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om die reden is het op zondag niet mogelijk een bestelling te plaatsen. Graag zien wij u op een andere dag van de week terug.

Bout, Set 3 delen vriendschap.JPG

Klik op de afbeelding voor een vergroting

€ 28,85

€ 15,00

Anja Bout-Monteau: Set 3 delen Vriendschap

Anja Bout-Monteau: Vriendschap verdiept

Nog twee dagen, dan komt Ruben weer terug. Emma verliest zich helemaal in de foto van haar knappe, gebruinde vriend op zijn Keniablog. Het is net of hij haar lief toelacht...Als ze eindelijk zijn handen weer op haar schouders voelt, komt de langverwachte kus niet. 'Emma, ik moet met je praten...'
Het duurt lang voor de werkelijkheid tot Emma doordringt: Ruben ziet het niet zitten verder met haar te gaan...
Merlijne probeert haar vriendin zo goed mogelijk te steunen in de verwarrende tijd die volgt.
De vakantie in Italië, met haar ouders en Merlijne, brengt Emma afleiding. Als de band met Ruben dan toch verbroken is, biedt het leven andere mogelijkheden... Merlijne is verbaasd én bezorgd over haar vriendin. Waar is Emma mee bezig?!
Deze vakantie ontdekt Emma wat voor haar werkelijk van waarde is.

Anja Bout-Monteau: Vriendschap fase 2

Emma is een vlotte meid uit havo 3. Samen met haar hartsvriendin Merlijne en Stef en Nick vormt ze aan het begin van het jaar een gezellig vriendengroepje. Dan verhuist Merlijne vanwege haar vaders nieuwe werk naar Amerika. Emma probeert contact te houden, maar de eens zo hechte vriendschap verwatert snel. Het vertrekt van Merlijne heeft nog een gevolg: het vriendengroepje valt als los zand uit elkaar. Alleen Nick blijft over. Is hij een echte vriend?
De nieuwe situatie brengt Emma in een dip waar ze op haar eigen manier probeert uit te komen. Ze zoekt de oplossing in genieten en leuke dingen doen. Maar passen de dingen die ze doet wel echt bij haar?
Emma ontdekt dat je bij een echte vriendschap jezelf moet durven zijn. Is zij klaar voor nieuwe vrienden?

Anja Bout-Monteau: Vriendschap in de knel

Veel liever was ze in Amerika gebleven. Maar na 5 maanden gaan Merlijne en haar ouders terug naar Nederland. Dat haar moeder hier de oorzaak van is, probeert Merlijne angstvallig te verbergen.Eenmaal terug in haar oude klas wil ze de draad weer oppakken. Dat is lastiger dan gedacht.
Het vriendengroepje waar ze voor haar vertrek deel van uitmaakt, is lang zo close niet meer dan voorheen. En waarom doet Emma, haar hartsvriendin, zo afstandelijk?
Thuis wordt de situatie er ook niet gezelliger op. Merlijne wil mams probleem voor haar vrienden verzwijgen. Maar tijdens een werkweek in Engeland lukt het niet langer om verstoppertje te spelen.

704