Bedrog

€ 9,50
€ 16,90

Bedrog

€ 9,50
€ 16,90
Actuele voorraad: 2

Joke van Winkel: Bedrog

Dit is dus het domste wat ze ooit heeft gedaan. Met een klap doet Elin haar laptop dicht. Ze zou hem het liefst in de prullenbak gooien, maar daarmee zijn de mails nog niet verdwenen.

Elin heeft een leuke, gezellige vriendengroep. Haar klasgenoten vinden haar cool en de populairste jongen van de klas zit achter haar aan. Samen met haar vriendinnen verzint ze een actie zodat Jasmijn, ondanks haar geldproblemen, wel mee kan op schoolkamp.
En toch voelt Elin zich heel eenzaam. Want als je aan niemand kunt vertellen waar je écht mee worstelt, wat heb je er dan aan om het middelpunt van de klas te zijn?

Het is ook haar eigen schuld, weet Elin. Als ze niet zo nieuwsgierig was geweest om in haar moeders mailbox te kijken, had ze ook nooit geweten dat haar moeder zich hiermee bezighoudt. Wat moet ze nu doen? Als ze hierover praat, heeft dat veel gevolgen. Gevolgen die ze niet kan overzien. Maar is zwijgen wel een goed idee? De spanningen thuis lopen steeds meer op. En wie is eigenlijk de afzender van deze mails? Elin weet een ding zeker. Ze zál erchter komen.

Lees verder
Productcode: 9789033131165
Aantal blz.: 190
Gewicht: 501
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 2