Als je nog jong bent set2dl

€ 19,90
€ 38,80

Als je nog jong bent set2dl

€ 19,90
€ 38,80
Actuele voorraad: 1

J.M. van Wijk en J.W. Ruitenberg (red.): Als je nog jong bent 2 delen

Deel 1
Voor de meesten is de jeugd een tijd met weinig zorgen. En de wereld ligt bijna letterlijk binnen je handbereik dankzij de moderne communicatiemiddelen. Toch is dat niet het belangrijkste.

Het gaat in dit boek over het dienen van je Schepper. Is dat ook jouw levensdoel?
Er komen in deze bundel zowel ouderen als jongeren aan het woord. Heel veel verschillende actuele thema's zoals: popmuziek, omgaan met moderne media, verslaafd aan voetbal et cetera, krijgen de aandacht.
Aan de hand daarvan willen ze je tot steun zijn en je begeleiden op de weg door je jonge leven. Ze doen dit vanuit het besef dat er vele verleidingen en gevaren zijn die een verhindering kunnen zijn om jou tot het echte levensgeluk te brengen.
Weet je waar ze allemaal van overtuigd zijn? Dat het uiteindelijk alleen genade is als jij persoonlijk mag leren om je Schepper in waarheid te dienen.

Deel 2
In Psalm 119 lezen wij een belangrijke vraag: 'Waarmede zal de jongeling zijn pad zuiver houden?' Hoewel dat voor iedereen geldt, zijn deze woorden in de hoofdzaak tot jonge mensen geriht. De Bijbel moet het enige richtsnoer in ons leven zijn.

De goede ontvangst van het eerste deel motiveerde de samenstellers om als het ware nog een keer om je heen te gaan staan, je tot steun te zijn en je te begeleiden op je weg door het leven. Op je levenspad krijg je met allerlei dingen te maken. Bijvoorbeeld met andersdenkenden op school, op je werk en in je leefomgeving. Daarnaast willen ze je tot steun zijn in allerlei praktische situaties. Denk daarbij onder andere aan je kerkgang en aan alles wat daarmee samenhangt. Ook over jouw houding tegenover de Evangelische Beweging.  En is het zinvol om je in occulte machten te verdiepen? Heel belangrijk is eveneens dat je op de juiste wijze toegerust wordt op weg naar het huwelijk.

Alle medewerkers aan dit boek bedoelen dan ook vanuit een positieve grondhouding jouw wezenlijk welzijn. Zie dit boek als een opwekking tot dat hoge doel: om uit genade de eer van God, jouw Schepper, te mogen bedoelen.

Lees verder
Productcode: 2224200671
Gewicht: 4000
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1