2) Door misleiding Nir Tavor

€ 22,95

2) Door misleiding Nir Tavor

€ 22,95
Actuele voorraad: 1

Amir Tsarfati en Steve Yohn: Door misleiding

Een Nir Tavor Mossad Thriller

De Mossad is op de hoogte van Iraanse plannen om nauwelijks traceerbare massavernietigingswapens het land Israël in te smokkelen. Voor agenten Nir Tavor en Nicole le Roux is het een race tegen de klok.

Nir en Nicole worden meegezogen in een wervelwind van moordaanslagen, spionage en clandestiene operaties om deze dreiging voor het Midden-Oosten een halt toe te roepen. Naarmate het gevaar- hun onderlinge band - toeneemt, raken  ze steeds meer verstrikt in een dodelijk web van geheimen. Zullen ze hun eigen leven moeten opofferen om dat van miljoenen anderen te beschermen?

Geïnspireerd door ware gebeurtenissen komen de auteurs Amir Tsarfati en Steve Yohn opnieuw bij elkaar voor dit spannende vervolg op hun besteller Operatie Joktan. Deze Nir Tavor-thriller staat bol van gevaar, liefde en internationale intrigers en geeft adembenemende inzichten in het leven en werk van Mossad-agenten. Kortom: een verhaal dat je op het puntje van je stoel zet.

Amir Tsarfati is Israëliër en voormalig majoor in het Israëlische leger. Hij is oprichter en directeur van Behold Israël- een non-profit bediening die via spreekbeurten, conferenties en sociale media in Bijbels onderwijs voorziet. Deze biedt oko een unieke toegant tot nieuws en informatie over Israël vanuit een Bijbels en profetisch standpunt. Amir is getrouwd, heeft vier kinderen en woont in het noorden van Israël.

Steve Yohn is schrijver en hoofdredacteur van Behold Israel. Eerder diende hij tien jaar als voorganger bij een gemeente in Strasburg, Colorado. Hij was co-auteur van vier thrillers en ghostwriter van vijf andere boeken. Steve woont met zijn vrouw en jongvolwassen dochter in de omgeving van Denver.

Lees verder
Uitgever: Het zoeklicht
Productcode: 9789064514142
Aantal blz.: 416
Staat: Nieuw
Gewicht: 4000
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1