Blijde boodschap voor blinde heidenen

Door: Zeeuw, P. de
€ 16,95

Blijde boodschap voor blinde heidenen

Door: Zeeuw, P. de
€ 16,95
Actuele voorraad: 3

P. de Zeeuw: Blijde boodschap voor blinde heidenen

Het slavinnetje van generaal Bakar
Koopman Bendi in Armenië wordt met zijn vrouw en bedienden vermoord door de woeste Iberiërs. Nunia, hun dochtertje van 16 jaar blijft gespaard en wordt als slavin verkocht aan de heidense generaal Bakar. In deze omgeving komt zij steeds uit voor haar geloof in de Heere Jezus. Dit brengt haar soms in zeer moeilijke omstandigheden. Door haar grote trouw en wonderlijke gebedsgenezingen wordt zij het middel van de grote ommekeer in Iberië.
Een ontroerend historisch verhaal uit de tijd van Constantijn de Grote.

Harold en Bonifatius
De wereld van het Germaanse heidendom was een wereld vol dreigende geheimzinnigheid. Te midden van priesters, Wodanseiken, mensenoffers en het feest van de zonnewende komt Bonifatius in de lage landen aan de zee om het licht van het Evangelie te brengen. Besloten wordt dat er een kerk gebouwd zal worden. Maar ineens staat het nog niet voltooide kerkgebouw in brand! Wie zou dat gedaan hebben?

Beide in deze bundel opgenomen boeken zijn leerzaam en al goed leesbaar voor jongens en meisjes vanaf 10 jaar. De verhalen berusten op waarheid en zijn daarom aanraders in de serie Historische verhalenserie voor jong en oud.

Lees verder
Uitgever: Uitgeverij De Ramshoorn
Productcode: 9789461151575
Aantal blz.: 144
Staat: Historische verhalen voor jong en oud
Gewicht: 450
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 3