Beste bezoeker. Op zondag is onze winkel en webshop gesloten. Vanuit onze christelijke overtuiging beschouwen wij de zondag als een rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om die reden is het op zondag niet mogelijk een bestelling te plaatsen. Graag zien wij u op een andere dag van de week terug.

Mijnders, Crash.jpg

Klik op de afbeelding voor een vergroting

€ 13,99

Hans Mijnders: Crash

Wat als het meisje van je dromen zichzelf niet ziet zitten?

Koen (16) ziet Wende van korfbal helemaal zitten. Samen doen ze een fantastische fotoshoot bij de ruïne in de buurt. Maar Wende vindt de foto's niet goed genoeg. Waarom doet ze zo moeilijk? Koen bedenkt een plan: ze gaan samen een natuurkalender maken. Wende kan supergoed schrijven. 
Als Koen de teksten aan zijn leraar laat lezen, wordt Wende heel boos. Koen snapt er niets van. Verliefd zijn is superingewikkeld!
Op een dag komt Wende niet opdagen, ondanks hun afspraak. Als Koen haar belt, neemt ze niet op. Wat daarna gebeurt, kan hij nauwelijks geloven.

Over hoe zelfmoord zomaar vlakbij kan gebeuren. En hoe het is als een jongere die met destructieve gedachten rondloopt daar niks over zegt.

Hans Mijnders is directeur van een basisschool en schrijft spannende boeken voor jongeren. Hij won meerdere keren de EigenWijsPrijs.

237