Beste bezoeker. Op zondag is onze winkel en webshop gesloten. Vanuit onze christelijke overtuiging beschouwen wij de zondag als een rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om die reden is het op zondag niet mogelijk een bestelling te plaatsen. Graag zien wij u op een andere dag van de week terug.

Wiersema, Detectivebureau Iris en Ko omnibus 1.jpg

Klik op de afbeelding voor een vergroting

€ 15,00

Bert Wiersema: Detectivebureau Iris en Ko omnibus 1

Het liefst zou koos nooit meer naar school gaan en privédetective worden. Maar dan ontmoet hij zijn nieuwe buurmeisje Iris. Zij is handig en goed in judo. Koos en Iris gaan samenwerken en proberen een fietsvernieler, een schooldief en twee marktdieven op te sporen. Zal het ze lukken? Vaak gaat alles heel anders dan ze van tevoren hadden kunnen bedenken...
Deze omnibus is een bundeling van deel 1, 2 en 3 uit de populaire serie Detectivebureau Iris en Ko: De ontmaskering van de fietsenvernieler, De supergeheime gemene meidenclub en Rovers op de rommelmarkt.

Bert Wiersema schrijft spannende boeken voor kinderen en jongeren. De serie Detectivebureau Iris en Ko zit vol humor en slimme raadsels à la Sherlock Holmes.
Wendelien van de Erve maakte de leuke en sfeervolle illustraties.

237