Dwang

€ 13,50

Dwang

€ 13,50
Actuele voorraad: 1

Hans Mijnders: Dwang

Wat als een stem in je hoofd dwingt om te stelen?

'Ik ga...' Fieke kijkt nog even rond om er zeker van te zijn dat verder niemand het kan horen. 'Ik ga vanmiddag solliciteren.' Echt? Wat leuk! Waar? 'Bij hotel-restaurant De Ontspanning. ' Het is een mondvol, maar tevreden ziet Fieke dat haar vriendin onder de indruk is. 'Hoe kom je daar nou bij?' 'Gewoon. ' Fieke doet haar best om onverschillig te klinken. 'Er stond een advertentie in de krant.'

Voor Fieke is het heel duidelijk: ze hoeft voorlopig geen vriendje. Als Bernard laat merken dat hij haar leuk vindt, gaat Fieke er dan ook niet op in. Ze heeft het veel te druk met andere dingen. Hockeyen, shoppen en werken bij hotel-restaurant De Ontspanning bijvoorbeeld. Kamers schoonmaken en bestellingen serveren is best leuk, maar grapjes uithalen met collega’s is nog veel leuker. Lukt het Fieke om Leon vaker voor de gek te houden dan hij haar?

Intussen houdt Fieke zich met een ander probleem bezig. Waarom kan ze steeds minder van andermans spullen afblijven? Fieke doet er alles aan om dat verborgen te houden. Hoe kan het ooit opgelost worden? Dan blijkt ze meer aan Bernard te hebben dan ze had gedacht.

Lees verder
Productcode: 9789033132209
Aantal blz.: 144
Gewicht: 370
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1