Beste bezoeker. Op zondag is onze winkel en webshop gesloten. Vanuit onze christelijke overtuiging beschouwen wij de zondag als een rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om die reden is het op zondag niet mogelijk een bestelling te plaatsen. Graag zien wij u op een andere dag van de week terug.

Schippers, Help! Herrie in huis.jpg

Klik op de afbeelding voor een vergroting

€ 13,95

Mirjam Schippers: Help! Herrie in huis

Nu Julian en Naomi getrouwd zijn, wonen er maar liefst negen personen in het grote huis aan de Kastanjelaan. Fenna moet er erg wennen. Het is aan tafel steevast een drukke boel en vaak moet ze rekening houden met de jongere kinderen. Blijft er nog wel een momentje voor haarzelf over? Natuurlijk is het fijn om te zien hoe gelukkig papa is met Tante Naomi, maar het gemis van haar eigen moeder blijft er altijd.
fleur vindt het ook niet altijd even leuk, de drukte van hun samengestelde gezin, maar ze heeft ook andere dingen aan haar hoofd: juda bijvoorbeeld. Hij zoekt weer contact. Is ze nu wel of niet verliefd op hem? En dan is er nog de profielkeuze die ze moet maken. Hoe weet ze nu eigenlijk wat bij haar past?
Als Julian en Naomi bovendien ook nog iets heel speciaals te vertellen hebben, wordt dat nieuws door Fleur en Fenna met dubbele gevoelens ontvangen...

Opnieuw een heerlijk boek in de meidenserie 'Samen', over het samengestelde gezin van Julian en Naomi.

Gerelateerde producten

237