Jef serie deel 1 tm 3

€ 7,99
€ 23,85

Jef serie deel 1 tm 3

€ 7,99
€ 23,85
Actuele voorraad: 82

G. Vogelaar- van Mourik: Jef (set van drie, dl 1-3)

1. De gevonden schat

Jef tussen het oud vuil een versleten boek zonder kaft met hele kleine letters.
Het is een Bijbel, maar daar weet Jef niets van.
Hij leest erin en het maakt hem nieuwsgierig. Zijn vriend zegt spottend dat het een boek is van de fijnen, die naar de kerk gaan.
Jef gaat op zoek naar de kerk en naar de mensen die hem meer kunnen vertellen over dat boek..
Er gebeurt iets ergs met Jefs moeder. Samen met vader gaat Jef bij haar op bezoek in het ziekenhuis. Wat is vader verdrietig om moeder. Zou hij nu niet meer naar het café gaan?

2. Jef uit de dwarsstraat

Jef heeft een Bijbel gevonden. Hij leest er veel n. Hij hoopt ook dat zijn vader en moeder erin gaan lezen. Dat gebeurt na het ongeluk van Jefs moeder. Alles wordt anders thuis. Vader probeert te stoppen met drinken en moeder gaat met Kerst met Jef mee naar de kerk. En Jef komt uiteindelijk op een christelijke school..

3. Het geschenk van Jef

Jef gaat steeds meer nadenken over de inhoud van de Bijbel. Dat is niet alleen voor hem van groot belang, maar ook voor zijn vriend Marcel. Hoe leg je dat uit aan je vriend die niet bij Gods Woord is opgevoed? Door een onverwachtse gebeurtenis krijgt Jef een goede gelegenheid om zijn beste vriend een Bijbel te geven en hem te wijzen op het allerbelangrijkste in het leven.....

Lees verder
Uitgever: Uitgeverij Mes
Productcode: SETJEF3DL
Staat: Nieuw
Gewicht: 4000
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 82