Beste bezoeker. Op zondag is onze winkel en webshop gesloten. Vanuit onze christelijke overtuiging beschouwen wij de zondag als een rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om die reden is het op zondag niet mogelijk een bestelling te plaatsen. Graag zien wij u op een andere dag van de week terug.

Vogelaar, Ken je Bijbel

Klik op de afbeelding voor een vergroting

€ 14,50

D.J. Vogelaar: Ken je Bijbel!

Jongerendagboek 13 - 15 jaar

Dit jongerendagboek heeft de bedoeling om de kennis van de Heilige Schrift te bevorderen. Meer dan ooit is deze kennis van het Woord van God nodig in deze tijd van secularisatie (verwereldlijking) en kerkverlating. Dit dagboek geeft elke dag een korte toespitsing vanuit het besproken Bijbelgedeelte. Ten slotte wil dit dagboek ook aandacht besteden aan de bevindelijke inhoud van het behandelde Schriftgedeelte.
De auteur wil Schriftuurlijk-bevindelijk onderwijs geven aan onze jonge mensen. Dat jongeren door Woord en Geest tot deze bevindelijke kennis mogen komen - een kennis die onmisbaar is om te delen in de Enige Troost waarvan de Heidelbergse Catechismus zo rijk spreekt - is de wens van de auteur.
D.J. Vogelaar is al 40 jaar werkzaam in het onderwijs; het merendeel van zijn dienstjaren werkte hij met jongeren in de onderbouw van het voortgezet onderwijs. De laatste periode als docent Godsdienst en Levensbeschouwing aan het Driestar College in Gouda. Ook als catechiserend ouderling is hij al vele jaren betrokken bij het onderwijs aan jonge mensen in deze leeftijdscategorie. Ds. P. Mulder, predikant van de Gereformeerde Gemeente in Tricht-Geldermalsen - tot voor kort te Krimpen aan den IJssel - was bereid het dagboek van een inleiding te voorzien.

Kinderboeken met een boodschap

Klaase, Het lijden van de Heere Jezus
Hartingsveldt-M, Hoe lieflijk is Uw Naam
Dikkenberg, Gestorven voor mij
Ledden, Vondeling in de storm
Klaase Maarten Luther
Klaase, De Bijbel in de muur
Vogelaar-M, Het geschenk van Jef
Rijswijk, De meester van Honswijk
Rijswijk, Jacob vreest het vuur
Fris. De koopman met de viskar
Stretton, Jessica's eerste gebed
Zeeuw, Willem de Zwijger (2)

van

Ik ontvang graag een bericht zodra dit boek beschikbaar is.

Vul onderstaand formulier in om op de hoogte gehouden te worden zodra deze uitgave weer beschikbaar komt.

237