Beste bezoeker. Op zondag is onze winkel en webshop gesloten. Vanuit onze christelijke overtuiging beschouwen wij de zondag als een rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om die reden is het op zondag niet mogelijk een bestelling te plaatsen. Graag zien wij u op een andere dag van de week terug.

Wiersema, De kluizen van de Titanic (2).jpg

Klik op de afbeelding voor een vergroting

€ 12,95

Bert Wiersema: De kluizen van de titanic

Logboek Lammers - Deel 3

Bijna 4000 meter diep op de oceaanbodem ligt de Titanic, het beroemde 'onzinkbare' schip dat op zijn eerste reis zonk. Aan boord waren veel rijke passagiers, en dus ook veel, heel veel juwelen, sieraden en geld. Tijdens vroegere expedities zijn al wel mooie voorwerpen gevonden, maar de twee grote geldkluizen die aan boord waren zaten daar niet bij.
De steenrijke Amerikaanse zakenman Westbank denkt te weten waar die kluizen zijn. Hij organiseert een topgeheime tocht naar het scheepswrak. Professor Lammers en zijn vrouw en kinderen gaan mee met de expeditie als wetenschappelijk waarnemer en zijn assistenten. Het lijkt een interessante en vooral rustige reis te worden. Maar er zijn meer kapers op de kust. Mortimer, leider van een van de grootste criminele organisaties van de wereld, heeft zijn zinnen op de kluizen gezet. Maar Westbank kan zijn buit niet zomaar loslaten. Er brandt een titanenstrijd los, die het leven van alle expeditieleden op het spel zet. Letterlijk.

Vanaf 12 jaar.

237