Beste bezoeker. Op zondag is onze winkel en webshop gesloten. Vanuit onze christelijke overtuiging beschouwen wij de zondag als een rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om die reden is het op zondag niet mogelijk een bestelling te plaatsen. Graag zien wij u op een andere dag van de week terug.

Vos-van Aalst, Luister!.jpg

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Marleen Vos-van Aalst (red.): Luister!

Dagboek voor kinderen 4+

Dit dagboek is voor jou!
Veel bijbelse verhalen kun jij vast goed navertellen. Over Noach, over David, over Maria of over Petrus. Maar die verhalen gaan niet alleen over mensen die lang geleden geleefd hebben. In ieder verhal wil God ook tegen jou iets zeggen.
In dit dagboek denk je na over wat je leest in de Bijbel. Over Wie God is en over Zijn boodschap voor jou. De Heere Jezus heeft gezegd: 'Laat de kinderen tot Mij komen.' Er worden kinderen bij Jezus gebracht. Hij wil de kinderen zegenen. Ook jou wil Hij zegenen.
Dit dagboek is geschreven met het doel en het gebed dat je de Heere (beter) leert kennen en dat je Hem zult liefhebben en dienen. Luister! is voorzien van illustraties en geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Medewerkers: Gerdina van Assels, Petra van den Bergh, Lydia de Bruijn, Gisette van Dalen, Hanneke de Kat, Anneke Kloosterman, Beance Kloosterman, Willemieke Kloosterman, Erna Koemans, José Kwakkel, Annemieke Leenman, Joke Meijer, Hendrik-Jan van Nieuw Amerongen, Janske Soer, Hilda Verhoef, Geraldine Visser, Marleen vos, Jacoline de Vree en Carola van de Weg.

237