Beste bezoeker. Op zondag is onze winkel en webshop gesloten. Vanuit onze christelijke overtuiging beschouwen wij de zondag als een rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om die reden is het op zondag niet mogelijk een bestelling te plaatsen. Graag zien wij u op een andere dag van de week terug.

Wiersema, Operatie Noa.jpg

Klik op de afbeelding voor een vergroting

€ 13,45

Bert Wiersema: Operatie Noa

Spectaculaire acties van de Mossad - Deel 2

Israël is een land met veel vijanden. niet alleen een grote geheime dienst, maar ook een groot leger en veel wapens zijn van levensbelang om zich te kunnen verdedigen. Tegenwoordig is Amerika de grote wapenleverancier van Israël. In het verleden werd veel zakengedaan met Frankrijk, maar de Fransen betoonden zich niet altijd even betrouwbare partners. Daarover kun je lezen in Operatie Alef. Ook in dit verhaal komt Frankrijk een gedane belofte niet na. Maar de Mossad laat zich niet voor één gat vangen. Ze broeden opnieuw een plan uit waarmee ze de hele wereld verbaasd doen staan.

Alles draait om kanonneerboten. Dat zijn supersnelle, relatief kleine oorlogsschepen die zijn uitgerust met raketten. op zee kun je er andere en veel grotere schepen mee uitschakelen. Maar ook kun je vanuit zee doelen op het land bestoken. Een uiterst gevaarlijk schup waar de Israëlische marine er graag een paar van wil bezitten. Of dat lukt, lees je in dit boek.

Vanaf 12 jaar.

Gerelateerde producten

237