Beste bezoeker. Op zondag is onze winkel en webshop gesloten. Vanuit onze christelijke overtuiging beschouwen wij de zondag als een rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om die reden is het op zondag niet mogelijk een bestelling te plaatsen. Graag zien wij u op een andere dag van de week terug.

Besten den, Raadsels rond de molen.jpg

Klik op de afbeelding voor een vergroting

€ 10,95

Janny den Besten: Raadsels rond de molen

'Jolien! Waar ben je?' Jolien geeft haar tweelingbroer geen antwoord. Er ligt een grote zandberg onder het viaduct bij de molen. Maar daarachter... Het lijkt wel een hol! Voorzichtig loopt ze naar binnen. Hé, wat is dat? Een pan? Een lepel? een tas met boodschappen? Het lijkt wel of hier iemand woont!

Als Jens en Jolien aan het spelen zijn, ontdekken ze vlak bij de molen een hut. De tweeling staat voor een raadsel: van wie deze geheimzinnige schuilplaats? Jens denkt dat de hut is gemaakt door zijn klasgenoten, maar Jolien is daar niet zo zeker van. Als de tweeling nog een keer in de buurt van het de hut is, worden ze een stuk wijzer. Jens en Jolien willen hun ontdekking geheim houden. Maar dat valt niet mee... En intussen houden de raadsels niet op. Want dat doet Poekie, de poes van buurvrouw Jonker, in de buurt an de hut?

Opnieuw een vlot geschreven en humoristisch verhaal in de serie 'Jens en Jolien'. In dit boek kom je ook van alles te weten over molens.

237