Verhalen uit de bijbel

€ 7,50

Verhalen uit de bijbel

€ 7,50
Actuele voorraad: 3

B.J. van Wijk: Verhalen uit de Bijbel

Je moet hem wel zien. Verborgen kan hij niet blijven, want hij steekt overal bovenuit. De stad op de berg. Zichtbaar voor iedereen. In het licht van de zon schittert en straalt hij. Er gaat wat van uit!

Een kaars op een kandelaar in een donker huis. Iedereen die binnenkomt, ziet de kaars stralen. Er straalt licht van uit en de kaars verlicht het huis. Nee, die zet je niet onder een korenmaat, een maatbeker om koren af te meten. Dan ziet niemand het toch? Maar op de kandelaar komt hij goed tot zijn recht.

In de bergrede in Matthëus 5 gebruikt de Heere Jezus deze voorbeelden om duidelijk te maken dat Zijn kinderen het licht van het Evangelie moeten uitstralen in de wereld. Dat Evangelie is ook een licht, omdat het heenwijst naar Het Licht, de Zaligmaker en Verlosser van zonden Jezus Christus.

In de uitgave die u nu in handen hebt, straalt dat Licht naar buiten. Nergens in de wereld is een leerzamer en troostrijker Woord te vinden. Het is tot bekering, bemoediging en troost geweest van velen. Iedereen in de hele wereld moet dit Woord in zijn of haar hart kennen. De John Bunyanstichting wenst dit boek in handen van velen. Laten we samen zorgen dat deze blijde boodschap daar ook komt!

Dit is een ingekorte versie van ons Bijbels Dagboek. In plaats van elke dag een verhaal, heeft deze uitgave 56 verhalen uit de Bijbel.

Lees verder
Uitgever: John Bunyan Stichting
Productcode: 9789491570407
Aantal blz.: 118
Staat: Nieuw
Gewicht: 351
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 3