3) Uit het verre noorden Nir Tavor

€ 22,95

3) Uit het verre noorden Nir Tavor

€ 22,95
Actuele voorraad: 2

Amir Tsarfati en Steve Yohn: Uit het verre noorden

Een Nir Tavor Mossad thriller

De spanningen bereiken een hoogtepunt. De westerse markten, die ooit van Russisch gas afhankelijk waren, proberen hun energiebehoefte nu via Israël te vervullen. Rusland is woedend en onderneemt heimelijk actie om zijn belangen te beschermen via zijn nieuwe bondgenoot Iran en de door Iran gesteunde milities.

Israëls elitestrijdkrachten en de Mossad gaan undercover en ontdekken dat het Kremlin een grote aanval op Israël voorbereidt. Op zoek naar aanwijzingen duiken Mossad-agenten Nir Tavor en Nicole le Roux in de verraderlijke onderwereld van Russische oligarchen, macht en decadentie.

Met elk gevaar dat hen belaagt, groeit Le Roux' pas gevonden, christelijke geloof. De moegestreden Tavor wordt geplaagd door dromen uit zijn verleden en moet iets met de herinneringen en pijn die hij had weggestopt.

In deze opwindende thriller komt het geweld tot een uitbarsting, terwijl Tavor en Le Roux er alles aan doen om een vernietigend conflict te voorkomen. Zijn ze de vijand te slim af of hebben hun daden rampzalige gevolgen? En hoe groot is de kans dat Tavors Kidon-team het overleeft wanneer onvoorziene krachten de hele operatie ontwrichten?

Lees verder
Uitgever: Uitgeverij CBC 't Gulden Boek B.V.
Productcode: 9789064514258
Aantal blz.: 392
Gewicht: 4000
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 2