Gevangen in nooit genoeg

€ 17,99

Gevangen in nooit genoeg

€ 17,99
Actuele voorraad: 1

Arjan van Dam: Gevangen in nooit genoeg

Waarom willen we meer, terwijl we nog nooit zoveel gehad hebben?

Meer spullen, meer vrienden, meer salaris, meer aanzien, meer vrijheid, steeds dient zich weer iets begerenswaardigs aan. Maar wie houdt de teller bij? Waar ligt de grens van wat je als mens kunt verteren? De economie draait op volle toeren, maar houdt de wereld dit vol? En worden mensen er gelukkiger van om in grote welvaart te leven? Velen zitten opgebrand thuis of gaan gebukt onder dagelijkse stress op hun werk. Hoe kunnen we dit tij keren?

Arjan van Dam duikt, op luchtige wijze, dieper in de psyche van Mensje Noooitgenoeg om te achterhalen welke processen dit verlangen naar meer aanjagen. Waar komt die onblusbare drang vandaan? En wat kun je doen om je gevoel van nooit genoeg om te vormen naar een gevoel van genoeg?

Dit boek houdt een spiegel voor en laat zien wat de valkuilen zijn van het steeds meer willen. Maar de auteur stuurt zijn lezers niet het bos in. Hij besluit zijn boek met een recept voor een tevreden leven. De ingrediënten van dat recept beschrijft hij helder, nuchter en zijn meteen in de praktijk toe te passen.

Lees verder
Uitgever: KokBoekencentrum Non-Fictie
Productcode: 9789043540995
Aantal blz.: 214
Staat: Nieuw
Gewicht: 350
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1