1) De herberg van Ivy Hill

€ 26,99

1) De herberg van Ivy Hill

€ 26,99
Actuele voorraad: 1

Julie Klassen: De herberg van Ivy Hill

Ivy Hill - deel 1

Op een heuvel in het landschap van Wiltshire ligt het dorpje Ivy Hill. Het kloppende hart van het dorp is herberg The Bell, waar de postkoetsen stoppen die reizigers, handelaren en vooral nieuws brieven.

Jane Bell was ooit een dame van stand, totdat ze trouwde met de charmante herbergier die haar beloofde dat ze nooit één dag in haar leven hoefde te werken. Als hij onder mysterieuze omstandigheden overlijdt, is de onervaren Jane plotseling de eigenaar van The Bell. Ze heeft nog drie maanden om een schuld bij de bank af te lossen, anders zal ze ook de herberg kwijtraken.

Ondanks hun moeizame relatie, wendt ze zich tot haar haatdragende schoonmoeder Thora. Zij was voorheen de uitbater van de herberg en worstelt met haar nieuwe rol. De twee vrouwen vinden elkaar in hun zorgen om de herberg en groeien naar elkaar toe. Als Thora twee mannen uit haar verleden tegenkomt, ziet ze hen - en haar eigen toekomst - in een ander licht.

Jane zint op een manier om de herberg nieuw lezen in te blazen en haar schuld af te lossen. Ze organiseert een postkoetswedstrijd om inkomsten te genereren. Lukt het haar om The Bell te redden? Wie is de knappe vreemdeling die zich niet uitlaat over zijn plannen? En zal Thora opnieuw liefde vinden?

Lees verder
Uitgever: Voorhoeve
Productcode: 9789029725750
Aantal blz.: 479
Gewicht: 4000
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1