2) Babs' keuze

€ 18,95

2) Babs' keuze

€ 18,95
Actuele voorraad: 1

Gerda Ronhaar: Babs' keuze

 

Babs Santing volgt de opleiding voor 'verzorgende'. Nu ze in het tweede leerjaar zit, loopt ze stage in een verpleeghuis, maar de praktijk blijkt niet helemaal te zijn wat Babs ervan had verwacht. Heeft ze wel de juiste opleiding gekozen?

 

Gelukkig kan Babs altijd met haar problemen terecht bij haar vriendin Pam en vanzelfsprekend ook bij haar vriend Lucas, hoewel deze de laatste tijd niet helemaal zichzelf lijkt te zijn. Er zit hem duidelijk iets dwars. Maar wat?

 

Nog steeds botst het geregeld tussen Babs en haar zus Nanda. Babs ontdekt dat het niet alleen aan Nanda ligt. Hoe kan zij haar eigen gedrag veranderen?

Natuurlijk kan Babs het ook niet laten om weer als 'huwelijksmakelaar' op te treden, onder het motto, 'eens succes, altijd succes', maar haar zus Jackie is absoluut niet gediend van Babs' koppelpogingen. Gaat ze echt te ver?

Allemaal vragen waar de meestal zo optimistische Babs het antwoord op probeert te vinden. Haar incasseringsvermogen wordt daarbij zwaar op de proef gesteld, maar Babs zou Babs niet zijn, als ze zich hier niet doorheen weet te slaan.

Daarvoor moet ze echter wel keuzes maken en dat valt lang niet altijd mee.

 

Vanaf 12 jaar.

Lees verder
Productcode: 9789059522961
Aantal blz.: 364
Gewicht: 4000
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1