2) Boven alle verwachtingen

€ 25,00

2) Boven alle verwachtingen

€ 25,00
Actuele voorraad: 1

Susan Anne Mason: Boven alle verwachtingen

De oversteek - deel 2

Jarenlang leefde Emmaline Moore in de veronderstelling dat haar vader was overleden. Groot is dan ook de schok wanneer ze ontdekt dat hij springlevend is en in Canada woont. Aangezien Emmaline verder geen familie meer heeft, besluit ze hem op te zoeken, vergezeld door haar beste vriend Jonathan.
Maar Randall Moore is niet erg enthousiast over Emmalines komst. Hij vreest dat het plotseling opduiken van zijn dochter een gevaar zal vormen voor zijn kansen om burgemeester van Toronto te worden. Ondanks dat is Emmaline vastbesloten hem voor zich te winnen.

Jonathan ziet de situatie ondertussen met lede ogen aan. Hij heeft deze hele reis ondernomen in de hoop eindelijk Emmalines hart te kunnen veroveren. Wanneer ze hem vertelt dat ze niet van plan is om terug te keren naar Engeland, is Jonathan wanhopig. Hoe kan hij Emmaline er ooit van overtuigen dat ze een thuis bij hém kan vinden?

De voorouders van Susan Anna Mason staken ooit zelf de Atlantische Oceaan over om een nieuw leven te beginnen in Amerika.
Nu woont Susan in Canada, waar haar driedelige serie De oversteek zich afspeelt. Boven alle verwachtingen is het los te lezen tweede deel in de serie; het eerste dee is Met de beste bedoelingen.

Lees verder
Uitgever: KokBoekencentrum Fictie
Productcode: 9789029729307
Aantal blz.: 368
Staat: De Oversteek
Gewicht: 4000
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1