2) De dames van Ivy Cottage

€ 26,99

2) De dames van Ivy Cottage

€ 26,99
Actuele voorraad: 1

Julie Klassen: De dames van Ivy Cottage

Deel 2

Breng eeen bezoek aan het idyllische dorpje Ivy Hill, waar nieuwe vriendschappen ontstaan, romances opbloeien en geheimen aan het licht komen.
Na de dood van haar vader trekt de adellijke dame Rachel Ashford in bij de ongetrouwde Matilda Grove en haar nichtje Mercy in Ivy Cottage. Rachel blijft achter zonder geld, maar met de grote boekencollectie van haar vader. Vastberaden om in haar eigen levensonderhoud te voorzien, begint ze een bibliotheek. Als er anoniem boeken gedoneerd worden, ontdekt Rachel twee grote geheimen. Ze krijgt hulp uit onverwachte hoek van een oude geliefde, maar geen van beiden hebben ze een vermoeden van de verrassing die hen te wachten staat.

Marcy Grove zet zich ondertussen met hart en ziel in als juffrouw op een meisjeskostschool en ze is niet bezig met haar mannelijke aanbidders. Als meerdere mannen interesse tonen in Ivy Cottage en de bewoners, gaat Mercy ervan uit dat de knappe Rachel hier de oorzaak van is. Maar wat - of wie - heeft de interesse van de mannen gewekt?

De historische romans van Julie Klassen spelen zich af in de Regency-periode in Engeland, net als de kostuumdrama's van Jane Austen en de zusjes Brontë.
De dames van Ivy Cottage is het vervolg op De herberg van Ivy Hill, maar kan ook prima los gelezen worden.

Lees verder
Uitgever: Kok
Productcode: 9789029726955
Aantal blz.: 480
Staat: Ivy Hill
Gewicht: 4000
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1