2) De hoefsmid van de Amish

€ 20,95

2) De hoefsmid van de Amish

€ 20,95
Actuele voorraad: 1

Mindy Starns Clark & Susan Meissner: De hoefsmid van de Amish

De mannen van Lancaster County - deel 2

Heelt de tijd echt alle wonden?

Zes jaar geleden is de moeder van Priscilla Kinsinger omgekomen bij een tragisch ongeval. Het tienermeisje was daardoor zo van slag dat ze elders bij familie is ondergebracht. Nu keert Priscilla als volwassen vrouw terug naar Lancaster County in de hoop de dood van haar Mamm, waarvoor ze zich altijd verantwoordelijk heeft gevoeld, af te sluiten.
De getalenteerde paardenbehandelaar Jake Miller, die stage loopt als hoefsmid bij de familie Kinsinger, ligt al snel overhoop met de mooie, maar emotioneel gecompliceerde Priscilla. Hij geeft de voorkeur aan de luchthartige, gemakkelijke Amanda Shetler, de jonge vrouw die hij het hof maakt. Maar zijn baas is de oom van Priscilla, dus als hij Jake en Amanda vraagt om zijn nicht te helpen weer in contact te komen met de jongeren in de gemeenschap, hebben ze eigenlijk geen keus dan aan dat verzoek te voldoen.
Verbazingwekkend genoeg voelt Jake, als hij tijd met Priscilla doorbrengt, zich tot haar aangetrokken. Zoals hij probleempaarden behandelt, zo wil hij ook haar 'behandelen' en haar ervan overtuigen dat ze geen schuld had aan haar moeders dood. Wat hij echter ontdekt, zet alles op zijn kop wat betreft zijn overtuigingen over diepgaande emoties, de reikwijdte van vergeving en de ware aard van liefde. 

Lees verder
Uitgever: Het zoeklicht
Productcode: 9789064512216
Aantal blz.: 368
Staat: Nieuw
Gewicht: 4000
Status: uitverkocht
Actuele voorraad: 1