3) Belofte van liefde

€ 23,99

3) Belofte van liefde

€ 23,99
Actuele voorraad: 1

Susan Anne Mason: Belofte van liefde

De familie O'Leary - deel 3

Wanner moeder O'Leary een beroerte krijgt, pauzeert dochter Deirdre haar studie geneeskunde om voor haar te zorgen. Op verzoek van haar vader vraagt ze de befaamde dokter Matthew Clayborne of hij Mrs. O'Leary wil behandelen. Matthew wil echter gewoon zijn werk in Toronto blijven doen en - nog belangrijker - zich als weduwnaar om zijn dochter Phoebe te bekommeren.

Maar Deirdre laat zich niet zomaar wegsturen. Sinds haar verloofde haar verlaten heeft, wil ze zich niet meer door mannen laten leiden en komt ze voor zichzelf  op. Ze wil de behandelingen zélf leren, ook als het haar door Matthew niet makkelijk gemaakt wordt.

De zwakke gezondheid van Phoebe maakt dat Matthew gedwongen is om toch het aanbod van de O'Leary's aan te nemen. Phoebe kan aansterken op het landgoed van de families op Long Island en Matthew zal in ruil daarvoor Mrs. O'Leary behandelen. Al snel verbetert de gezondheid van zowel Phoebe als Mrs. O'Leary. Deirdre hoopt haar studie weer op te kunnen pakken en Matthew zijn oude leven in het noorden. Of wordt alles anders en kunnen ze niet zonder elkaar?

Belofte van liefde is het derde deel in Susan Anne Mason serie over de Ierse immigrantenfamilie O'Leary, die zich aan het begin van de twintigste eeuw vestigt op Long Island. De auteur baseerde deze serie op de geschiedenis van haar eigen voorouders.

Lees verder
Uitgever: Voorhoeve
Productcode: 9789029727716
Aantal blz.: 432
Staat: De family O'Leary
Gewicht: 4000
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1