3) De bruid van Ivy Green

€ 26,99

3) De bruid van Ivy Green

€ 26,99
Actuele voorraad: 1

Julie Klassen: De bruid van Ivy Green

Ivy Hill - Deel 3

Welkom terug in het pittoreske dorpje Ivy Hill, waar vriendschappen hechter worden, liefde overwint en dromen in vervulling gaan in dit langverwachte slot van de trilogie.

Na het verlies van haar meisjeskostschool lijkt het erop dat Mercy Grove als oude vrijster zal eindigen, vooral nu de man van wie ze houdt buiten haar bereik is. Ze besluit Ivy Cottage achter zich te laten om gouvernante te worden, maar die beslissing heeft meet consequenties dan ze zich ooit had kunnen voorstellen.
Ondertussen moet haar vriendin Jane Bell haar eigen knopen doorhakken. Gabriel Locke heeft zijn bedoelingen duidelijk gemaakt, maar wil ze haar herberg wel opgeven alleen maar om nog een man tot een kinderloos huwelijk te veroordelen.
Wanneer er een mysterieuze nieuwe kleermaakster in het dorp komt wonen, proberen Mercy, Jane en de andere dames van Ivy Hill vriendschap met haar te sluiten. Algauw ontdekken ze echter dat deeze vrouw niet is wie ze zegt dat ze is. Zullen ze de bedriegster verdrijven of helpen ze haar te ontsnappen uit een gevaarlijke situatie?

De historische romans van Julie Klassen spelen zich af in de Regency-periode in Engeland, net als de kostuumdrama's van Jane Austen en de zusjes Brontë.
De bruid van Ivy Green is het vervolg op De herberg van Ivy Hill en De dames van Ivy Cottage.

Lees verder
Uitgever: Kok
Productcode: 9789043530453
Aantal blz.: 464
Gewicht: 4000
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1