Beste bezoeker. Op zondag is onze winkel en webshop gesloten. Vanuit onze christelijke overtuiging beschouwen wij de zondag als een rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om die reden is het op zondag niet mogelijk een bestelling te plaatsen. Graag zien wij u op een andere dag van de week terug.

Ladd, De gezelschapsdame van Willowgrove.jpg

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Sarah Ladd: De gezelschapsdame van Willowgrove

Als hij zijn mond maar houdt..
Cecily Faire heeft een groot geheim waarvan ze hoopt dat het nooit ontdekt wordt. Maar als ze op Willowgrove Hall een aanstelling krijgt als gezelschapsdame, komt ze oog in oog te staan met de enige persoon die de waarheid kent.
Niets ontsnapt aan de aandacht van opzichter Nathaniel Stanton. Zeker niet de nieuwe, beeldschone gezelschapsdame. Hij vermoedt dat Miss Haire iets verbergt en voelt zich verplicht dat boven water te halen. Maar hij heeft zelf ook een geheim: hij is de bastaardzoon van de vorige heer van Willowgrove.
Wanneer de vrouwe van het landgoed plotseling onverlijdt en het testament bekend wordt, verandert plotseling alles voor Cecily en Nathaniel. Is hun wilskracht sterk genoeg om dit te overleven?
 

226