Beste bezoeker. Op zondag is onze winkel en webshop gesloten. Vanuit onze christelijke overtuiging beschouwen wij de zondag als een rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om die reden is het op zondag niet mogelijk een bestelling te plaatsen. Graag zien wij u op een andere dag van de week terug.

Ladd, De lerares van Fellsworth

Klik op de afbeelding voor een vergroting

€ 23,99

Sarah Ladd: De lerares van Fellsworth

Zal hun ontluikende liefde worden ingehaald door de schaduwen van het verleden?

Annabelle Thorley raakt alles kwijt na het faillissement van haar vader. Haar verloofde verlaat haar en ze heeft nog maar één uitweg: werk zoeken. En dat terwijl ze nooit eerder een dag in haar leven heeft hoeven werken.. Annabelle kan aan de slag als lerares op Fellsworth, het landgoed van haar oom en tante. Daar ontmoet ze weduwnaar Owen Locke. Maar in plaas van het einde van alle problemen, is dit in feite pas het begin.

Jachtopziener Owen Locke heeft zijn prioriteiten goed op orde: als alleenstaande vader is zijn dochter Hannah het belangrijkste in zijn leven. Daarnaast heeft hij het druk met de stropers die het op zijn jachtgebied voorzien hebben. Wanneer hij Annabelle Thorley tegen het lijf loopt, denkt hij voor het eerst sinds langere tijd weer aan de liefde. Maar de beginnende liefde tussen Owen en Annabelle wordt meteen op de proef gesteld als blijkt dat Fellsworth het middelpunt is van een grimmig complot.

Nadat Sarah Ladd de klassiekers van Jane Austen en de zusters Brontë had verslonden, wilde ze zelf een roman in de Regency-stijl schrijven. Ze debuteerde met de succesvolle roman De ergename van Winterwood en als snel volgden nog vier boeken. De lerares van Fellsworth is haar zesde roman.

226