3) Huis van herinnering

€ 23,99

3) Huis van herinnering

€ 23,99
Actuele voorraad: 1

Karen Kingsbury: Huis van herinnering

Samen onderweg - deel 3

Lees en leef mee met de Baxters en hun dierbaren, met hun dromen en tegenslagen, met hun zoektocht naar eeuwigdurende liefde en een nieuw begin.

De druk van hun beroemdheid weegt zwaar op Dayne en Katy Matthews als ze allebei aan verschillende filmprojecten meewerken. De tabloids staan vol met geruchten over hun relatieproblemen en speculeren zelfs over ontrouw. Wanneer de leugens een wig tussen hem en Katy proberen te drijven, beseft Dayne dat hun relatie op het randje van de afgrond balanceert. Maar is het niet al te laat?

John Baxter is er eindelijk klaar voor om een nieuwe stap te zetten in zijn relatie met Elaine. Die beslissing geeft hem een klein jaar om het Baxter-huis te verkopen en afscheid te nemen van de plek waar zulke mooie herinneringen liggen.

De familie Flanigan treurt om het verlies van het Christelijke KinderTheater en probeert een stokje te steken voor de sloop van het gebouw. Tegelijkertijd heeft Bailey het moeilijk met het feit dat Cody zich aan de andere kant van de wereld bevindt.
 

Lees verder
Uitgever: Voorhoeve
Productcode: 9789029723565
Aantal blz.: 351
Staat: Samen onderweg
Gewicht: 502
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1