3) Zomergasten in de Duiventil

€ 19,95

3) Zomergasten in de Duiventil

€ 19,95
Actuele voorraad: 1

Gerda Ronhaar: Zomergasten in de Duiventil

In het grote gezin van de familie Van Til wordt uitgezien naar de naderende zomervakantie. Jojanneke doet haar werk als kraamverzorgster met veel plezier, maar verheugt zich erop dat haar vriendin Carla in de vakantie een paar weken komt. Jojannekes leven verandert echter heel ingrijpend als ze Pim Bleeker weer ontmoet en moet toegeven dat hij nog steeds haar grote liefde is.
Als Carla in ‘de Duiventil’ arriveert, zijn alle kinderen en hun aanhang thuis, er heerst er als vanouds een gezellige, ontspannen sfeer. Toch komt Carla in een groot spanningsveld terecht, want Max van Til toont meer dan gewone belangstelling voor haar. Haar grote dilemma is of zij, met haar geamputeerde been, ooit een huwelijk kan aangaan.
En dan zijn er de andere kinderen. Met hun levenslust en streken zonder ze voor tal van humoristische verwikkelingen, terwijl ze niet vergeten hun verliefde broer en zus op de voet te volgen.

Zomergasten in de Duiventil is het vervolg op De Duiventil en De Duiventil in rep en roer. Dit boek geeft een boeiend beeld van het wel en wee in een groot, christelijk gezin. Het kan uitstekend afzonderlijk worden gelezen.

Vanaf 12 jaar

Lees verder
Productcode: 9789059520028
Aantal blz.: 301
Gewicht: 540
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1