Ankerplaats

€ 23,99

Ankerplaats

€ 23,99
Actuele voorraad: 1

Irene Hannon: Ankerplaats

Hij hoopt oude fouten te kunnen goedmaken. Zij hoopt vooral de dag door te komen. Kunnen ze samen een nieuwe start maken?

Een Hope Harbor Roman

Lexie Graham voedt in haar eentje haar zoon op en werkt al politieagente in het idyllische dorpje Hope Harbor. Elke seconde van haar dag is gevuld. En dan krijgt ze ook nog te maken met een plotselinge golf van diefstal en vandalisme. Wat is er aan de hand?

Adam Stone probeert als ex-crimineel een eerlijk bestaan op te bouwen. Lexie schakelt zijn hulp in om een tienerjongen van het verkeerde pad ad te houden. Tijdens hun samenwerking vliegen de vonken over en weer. Maar Lexie heeft helemaal geen tijd voor de liefde... toch?

Wie had gedacht dat uitgerekend deze twee mensen als een blok voor elkaar zouden vallen? En toch gebeurt het, want in Hope Harbor komen uitersten bij elkaar en is alles mogelijk.

Irene Hannon schreef eerder de Hope Harbor-romans Cranberryzomer en Zeerozen. Ze bedacht dit fictieve dorpje op een reis langs de kust van Oregon. Ze hoopt dat haar lezers genieten van hun bezoek aan dit heerlijke plaatsje, vol romantische en hartverwarmende verhalen.

'Een heerlijk romantisch verhaal dat niet aan de oppervlakte blijft.' - Nederlands Dagblad over Zeerozen

Lees verder
Uitgever: KokBoekencentrum Fictie
Productcode: 9789029729826
Aantal blz.: 352
Staat: Hope Harbor
Gewicht: 4000
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1