Auti-communicatie

€ 37,50

Auti-communicatie

€ 37,50
Actuele voorraad: 1

Colette de Bruin: Geef me de 5 Auti-communicatie 

Brug tussen mensen mèt en zonder autisme

De afgelopen jaren zijn de Geef me de 5 basisprincipes van de communicatie doorontwikkeld tot een compleet nieuwe communicatievorm. Een speciale taal, die een brug vormt tussen mensen mèt en zonder autisme.
Dit boek beschrijft deze taal en waarom het noodzakelijk is dat je de communicatie aanpast aan iemand met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS), CASS genoemd in dit boek. Auti-communicatie gaat uit van de informatieverwerkingsstoornis die de oorzaak is van ASS en als gevolg daarvan grote invloed heeft op het gedrag en de communicatie van CASS. Wanneer je CASS's denken en zijn manier van communiceren begrijpt, kan je daar met Basis Auti-communicatie op aansluiten. Dit boek geeft je veel waardevolle handvatten om met positieve communicatie op CASS af te stemmen. Hierdoor voelt hij zich gehoord en begrepen, wat een belangrijke basis is voor ontwikkeling. De Auti-communicatie technieken helpen je problemen te voorkomen of op te lossen. Dit praktisch geschreven boek is voorzien van veel illustraties en voorbeelden van verschillende leeftijden en intelligentieniveaus, waardoor het makkelijk leesbaar en toepasbaar is voor iedereen.

De schrijfster
Colette de Bruin, gedragsdeskundige Autisme, heeft jarenlang ervaring in het werken met mensen met ASS en hun omgeving: in gezinnen, het onderwijs, de psychiatrie en de verstandelijk gehandicaptenzorg. Vanuit haar eigen bedrijven Autisme Anders Bekeken & Autimaat geeft zij o.a. cursussen voor professionals en ouders in de Auti-communicatie en de methodiek Geef me de 5. Dit boek is een aanrader voor iedereen die werkt in het onderwijs, de zorg of psychiatrie en beslist ook voor ouders en CASS.

Auti-communicatie: het langverwachte vervolg op het boek Geef me de 5

Lees verder
Uitgever: NULL
Productcode: 9789075129991
Aantal blz.: 320
Staat: nieuw
Gewicht: 847
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1