Beste bezoeker. Op zondag is onze winkel en webshop gesloten. Vanuit onze christelijke overtuiging beschouwen wij de zondag als een rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om die reden is het op zondag niet mogelijk een bestelling te plaatsen. Graag zien wij u op een andere dag van de week terug.

Hannon, Bramenweelde.jpg

Klik op de afbeelding voor een vergroting

€ 21,99

Irene Hannon: Bramenweelde

Zij staat op het punt om haar dromen waar te maken. Hij heeft de zijne uiteen zien spatten. Hebben ze toch iets gemeen?

Een Hope Harbor Roman

Katherine Parker is een succesvolle Hollywoodactrice en heeft alles wat haar hart begeert. Maar er is een schandaal dat haar maar blijft achtervolgen. Daarom zoekt ze haar toevlucht in het eenvoudige kustplaatsje Hope Harbor. Misschien dat het uitzicht op de Grote Oceaan haar tot rust kan brengen.

Zach Garret is de eigenaar van de plaatselijke koffiebar. Hij is blij dat hij zijn leven eindelijk weer heeft opgebouwd na een traumatisch verlies en is niet van plan dat in gevaar te brengen. Hij wil dan ook niets te maken hebben met zijn mysterieuze nieuwe buurvrouw, dat zou alleen maar voor onrust zorgen. 

Maar als er in het stadje plannen worden gemaakt om een tehuis voor pleegkinderen te openen, kruisen hun wegen zich. Dat leidt tot de nodige botsingen, maar ze ontdekken ook dat ze meer op elkaar lijken dan ze dachten. Overwint liefde dan toch alles?

Irene Hannon schreef eerder de Hope Harbor- romans Cranberryzomer, Zeerozen, Ankerplaats, Lichtboei, Lavendeldroom en Sterrenbaai. Dit boek is ook goed los te lezen.

Gerelateerde producten

226