Beste bezoeker. Op zondag is onze winkel en webshop gesloten. Vanuit onze christelijke overtuiging beschouwen wij de zondag als een rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om die reden is het op zondag niet mogelijk een bestelling te plaatsen. Graag zien wij u op een andere dag van de week terug.

Ladd, De brief van Briarton Park.jpg

Klik op de afbeelding voor een vergroting

€ 22,99

Sarah Ladd: De brief van Briarton Park 

Een geheimzinnige brief zou naar antwoorden over haar afkomst moeten leiden... maar roept alleen maar vragen op.

Cassandra Hale woont haar hele leven al op een kostschool, eerst als leerling en later als lerares. Over haar afkomst weet ze niets. Als de directrice overlijdt, blijkt dat zij twee jaar lang een brief heeft achtergehouden waarin een zeker meneer Clark Cassandra vraagt om naar Briarton Park in het dorpje Anston te komen. Hij beweert informatie te hebben over haar familie. 

Cassandra reist naar Anston, maar eenmaal aangekomen ontdekt ze dat de briefschrijver inmiddels is overleden. Het landgoed Briarton Park wordt nu bewoond door weduwnaar Jamer Warrington en zijn familie. James wil Cassandra graag helpen om de antwoorden te vinden die ze zoekt. Maar de zoektocht blijkt verraderlijker dan gedacht, want niet iedereen in Anston heeft het beste met Cassandra voor...

Sarah Ladd is gefascineerd door de Regency-periode en schrijft historische romans die geïnspireerd zijn op Britse klassiekers als Pride & Prejudice en Jane Eyre. Eerder schreef ze o.a. Een vreemdeling op Wyndcliff Hall en Te gast op Lanwyn Manor.

226