Brug naar het eiland

€ 26,99

Brug naar het eiland

€ 26,99
Actuele voorraad: 1

Julie Klassen: De brug naar het eiland

Een mysterieus sterfgeval. Een vrouw op een afgelegen eiland. En een advocaat die niet weet wie hij kan vertrouwen. 

Isabelle woont op Belle Island: een afgelegen eiland in de rivier de Thames. Een wereld op zich, waar Isabelle zich veilig voelt. Maar een terugkerende droom over een moord houdt haar uit haar slaap. Of is het een herinnering? Isabelle weet niet meer wat ze moet geloven, zeker niet wanneer ze te horen krijgt dat iemand die zij vertrouwde in Londen is vermoord.

Advocaat Benjamin Brooker onderzoekt de mysterieuze moord en komt terecht op Belle Island. Zijn voornemen om nooit meer een knappe vrouw op haar woord te geloven, wordt meteen op de proef gesteld als hij Isabelle ontmoet, hoofdverdachte in de moordzaak. Zij beweert dat ze het eiland al in geen tien jaar heeft verlaten, maar kan hij haar geloven? En wat moet hij met de gevoelens die hij voor haar begint te ontwikkelen?

De historische romans van Julie Klassen spelen zich af in negentiende-eeuws Engeland en zitten boordevol mysterie, intrige en romantiek. Met drie van haar romans won ze een Christy Award, de meest prestigieuze prijs binnen christelijke fictie. 

Lees verder
Uitgever: KokBoekencentrum Fictie
Productcode: 9789029728454
Aantal blz.: 383
Gewicht: 4000
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1