Beste bezoeker. Op zondag is onze winkel en webshop gesloten. Vanuit onze christelijke overtuiging beschouwen wij de zondag als een rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om die reden is het op zondag niet mogelijk een bestelling te plaatsen. Graag zien wij u op een andere dag van de week terug.

Ladd, De gouvernante van Penwhyte Hall.jpg

Klik op de afbeelding voor een vergroting

€ 22,99

Sarah Ladd: De gouvernante van Penwhyte Hall

Hij krijgt een nieuwe toekomst in de schoot geworpen - zij wordt achtervolgd door haar verleden - maakt hun liefde een kans?

Engeland, 1811. Cordelia Greythorne ontvlucht Cornwall nadat ze is beschuldigd van de dood van haar echtgenoot. Ze accepteert een baan als gouvernante en probeert een nieuw leven te beginnen. Maar wanneer jaren later haar werkgever plotseling overlijdt, staat ze voor een dilemma. Ze kan de kinderen, die nu beide ouders verloren hebben, niet in de steek laten. Maar hun nieuwe voogd woont in Cornwall, de enige plek waarnaar Cordelia nooit had willen terugkeren.

Jac Trethewey is vastbesloten om het verouderde Penwhyte Hall in zijn vroegere glorie te herstellen. Zijn plannen worden echter danig in de war gestuurd door de aankomst van de kinderen van de broer die hij al jaren niet heeft gezien. Jacs leven staat op zijn kop als hij opeens de verantwoordelijkheid blijkt te dragen over de vijf kinderen, terwijl hij ondertussen de plotselinge dood van zijn broer moet verwerken. Maar wat hem nog meer zorgen baart, is wat hun gouvernante probeert te verbergen.

Sarah Ladd schrijft Regency-romans die izjn geïnspireerd op de klassiekers van Jane Austen en de zusters Brontë. 

226