De juffrouw uit Devonshire

€ 26,99

De juffrouw uit Devonshire

€ 26,99
Actuele voorraad: 1

Julie Klassen: De juffrouw uit Devonshire

Aan de stormachtige kust van Cornwall bewaart een welgestelde familie een groot geheim

Als het werk op zijn jongensschool te veel voor hem wordt, vindt Emma Smallwood al snel een nieuwe baan voor haar vader. Samen met hem verhuist ze naar de kust van Cornwell waar ze les mogen geven aan de twee jongste kinderen van de baronet Sir Giles. Maar nadat ze hun intrek hebben genomen in het grote landhuis gebeuren er mysterieuze dingen. Iemand sluipt Emma's kamer binnen en laat kleine aandenkens achter. En 's nachts wordt er op de piano gespeeld, maar als Emma op de muziek afloopt, vindt ze alleen een lege kamer.

De twee oudste zonen van de baronet, Philip en Henry Weston, worstelen elk met hun eigen problemen en geheimen. Ze herinneren zich Emma beiden van de dagen dat ze studeerden aan de oude school van haar vader. En nu voelt een van hen zich tot haar aangetrokken.

Het is aan Emma om uit te vinden welke broer haar de stuipen op het lijf probeert te jagen en aan welke jongeman ze haar hart kan toevertrouwen.

Julie Klassen schrijft romans vol historische details en intrigerende plots die zich afspelen in de Regency-periode in Engeland. Eerder verscheen van haar hand onder andere De dienstmeid van Fairbourne Hall en De jongedame in het poorthuis.

Lees verder
Uitgever: Voorhoeve
Productcode: 9789029721264
Aantal blz.: 463
Gewicht: 4000
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1