De verdwijning bij Loxby Manor

€ 23,99

De verdwijning bij Loxby Manor

€ 23,99
Actuele voorraad: 1

Abigail Wilson: De verdwijning bij Loxby Manor

Voor liefhebbers van Julie Klassen

Engeland, 1811. Vier jaar na een drama dat ze tegen elke prijs geheim wil houden, keert Charity Halliwell vanuit Ceylon terug naar Engeland. Ze verblijft bij haar beste vriendin Seline, die in het landhuis Loxby Manor woont. Maar het bezoek loopt geheel anders dan Charity van tervoren had verwacht. Niet land na haar aankomst verdwijnt Seline spoorloos. Kort daarop keert haar broer Piers terug naar Loxby Manor. En hij is nu net degene die Charity het liefst nooit meer onder ogen zou komen.

Als Charity en Piers samen proberen te achterhalen wat er met Seline gebeurd is, bloeit hun oude vriendschap op. Ondertussen doen ze de ene verontrustende ontdekking na de andere. Verschillende familieleden van Piers en Seline blijken lid te zijn van een geheim genootschap, dat samenkomt in de ruïne van een oude abdij. Heeft dit genootschap iets te maken met de verdwijning van Seline? En zullen ze haar nog wel levend terugvinden?

De verdwijning bij Loxby Manor is en spannende roman boordevol mysterie, intrige en niet te vergeten: romantiek.

Abigail Wilson won meerdere schrijfwedstrijden met haar spannende Regency-romans, die zich afspelen in de tijd van Jane Austen en Charlotte Brontë. De verdwijning bij Loxby Manor is haar debuur in Nederland.

Lees verder
Uitgever: KokBoekencentrum Fictie
Productcode: 9789029732253
Aantal blz.: 334
Gewicht: 4000
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1