Tagg, Een deur die altijd openstaat.jpg

Klik op de afbeelding voor een vergroting

€ 21,99

Melissa Tagg: Een deur die altijd openstaat

Voor een hoopvolle toekomst moet je eerst in het reine komen met je verleden

Zodra Jenessa Belville het gigantische landhuis van haar ouders erft, wil ze eigenlijk maar één ding: zo snel mogelijk het huis verkopen en alle nare herinneringen achter zich laten. Daarvoor moet ze wel eerst het huis verkoopklaar maken en de tuin in zijn ooit zo glansrijke staat herstellen.

Sinds Lucas Danby oneervol werd ontslagen uit het leger, probeert hij zijn fouten recht te zetten door aan extreem gevaarlijke missies deel te nemen. Maar zelfs de meest risicovolle opdrachten kunnen hem niet van zijn schaamte bevrijden.

Wanneer Lucas Jenessa zijn hulp aanbiedt bij het herstellen van het Belville-landgoed, had hij niet kunnen vermoeden dat ze op het terrein drie verwaarloosde kinderen aan zouden treffen. Terwijl ze de kinderen zo goed mogelijk proberen op te vangen, gaan ze samen de strijd aan met hun eigen pijnlijke verleden. Ondertussen verandert het huis dat Jenessa niet wilde langzaam maar zeker in het huis waar Lucas en zij misschien wel altijd naar hebben verlangd...

Melissa Tagg begon haar schrijfcarrière als journalist; nu is ze romanschrijver, spreker en fondsenwerver. Een deur die altijd openstaat is haar tweede roman die in Nederland uitkomt. Eerder verschenen Als gebed de hemel raakt.

226