OP 23 FEBRUARI IS ONZE NIEUWE WEBWINKEL GEOPEND!!
WAS U AL KLANT? GRAAG EERST EEN NIEUW WACHTWOORD VIA: WIJZIG MIJN ACOUNT EN OP
'WACHTWOORD VERGETEN' KLIKKEN

BEKENDE FUNCTIES KOMEN BINNENKORT TERUG, HIER WORDT AAN GEWERKT!

X

Een lied in de storm

€ 24,99

Een lied in de storm

€ 24,99
Actuele voorraad: 2
Jody Hedlund: Een lied in de storm

Het verhaal van Amazing Grace

Engeland, midden 18e eeuw. Als John Newton Polly Calett voor het eerst ontmoet, is hij op slag verliefd. Hun liefde wordt echter verboden door Polly's vader, die er alles aan doet om John bij haar uit de buurt te houden. Polly kan
hem geen gezamenlijke toekomst beloven, maar als John bij de marine gaat, blijft Polly altijd in zijn gedachten.

Vier jaar later vraagt Johns familie hem terug te keren, maar hij voelt hier weinig voor, omdat hij zich ondertussen in de slavenhandel heeft gestort. De hoop op een toekomst met Polly maakt echter dat hij uiteindelijk toch aan boord gaat van het schip dat hem zal terugbrengen naar Engeland.

Tijdens de terugreis belandt het schip in een verschrikkelijke storm. Midden in het woeste natuurgeweld komt John tot inkeer en bekeert zich tot het christelijk geloof. Zal hij polly ervan kunnen overtuigen dat hij zijn leven gebeterd heeft en een man is geworden die haar liefde waard is?

Jody Hedlund schrijft historische romans over moedige vrouwen. Het liefst baseert ze haar personages op vrouwen die echt hebben geleefd. Eerder schreef ze onder andere Luthers bruid, Voorbij de horizon en de serie Bakens van hoop.

Lees verder
Uitgever: Kok
Productcode: 9789029726160
Aantal blz.: 416
Uitvoering: paperback
Gewicht: 4000
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 2