Beste bezoeker. Op zondag is onze winkel en webshop gesloten. Vanuit onze christelijke overtuiging beschouwen wij de zondag als een rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om die reden is het op zondag niet mogelijk een bestelling te plaatsen. Graag zien wij u op een andere dag van de week terug.

Ladd, Een vreemdeling op windcliff.jpg

Klik op de afbeelding voor een vergroting

€ 22,99

Sarah Ladd: Een vreemdeling op Wyndcliff Hall

Een mysterieuze schipbreuk plaatst hen voor een groot raadsel.. Kunnen ze samen de waarheid boven tafel halen?

Cornwall, Engeland, 1808. Evelyn Bray leidt een rijkeluisleventje in Pevlyn. Totdat haar grootvader op een dag zijn fortuin verspeelt en genoegen moet nemen met een positie als hofmeester op Wyndcliff Hall. Evelyns trotse moeder besluit niet bij de pakken neer te zitten, maar verlaat Pevlyn om op zoek te gaan naar een beter leven voor haar en haar dochter. Twaalf jaar later is ze nog altijd niet teruggekeerd.

1820. Liam Thethewey erft het landgoed Wyndcliff Hall en wil niets liever dan de wens van zijn oudoom Treton vervullen: de bouw van een groeve voor porseleinklei. Wanneer er plotseling een schip met vier dode bemanningsleden en een paar overlevenden aanspoelt op zijn landgoed, wordt Liam echter gedwongen zijn plannen uit te stellen.

Evelyn en Liam ontmoeten elkaar op Wyndcliff en storten zich op het mysterie rond het scheepswrak. Gaandeweg ontwarren ze een web van geheimen en intriges en ontdekken ze dat niets is wat het lijkt. Terwijl de liefde tussen de twee op begint te bloeien, lijken echter ook de verschillen steeds groter te worden. Is hun liefde in staat deze test te doorstaan?

226