Fout

€ 11,50

Fout

€ 11,50
Actuele voorraad: 1

Hans Mijnders: Fout

Young adult roman

Lauren vindt zichzelf maar saai. Ze is niet knap. Ze is nergens écht goed in. Haar vriendinnen zijn veel grappiger dan zij en veel populairder bij de jongens. Dan wordt ze verliefd op een superleuke jongen die haar geweldig vindt. Bij hem voelt ze zich eindelijk bijzonder.
Er is één nadeel: ze heeft hem nog nooit in het echt ontmoet. Maar dat kan ook alleen maar geweldig worden, toch? Als hij net zo leuk is als op WhatsApp..
Lauren kan niet wachten om hem in het echt te ontmoeten. Maar dan slaan de twijfels toe. Zijn de foto's die hij van haar wil normaal? Vertelt hij eigenlijk wel de waarheid?

Voor lezers vanaf 13 jaar.

"Dit is een verhaal geworden zoals het in werkelijkheid zou kunnen gebeuren. Hopelijk begrijp je mijn bedoeling: Laat het bij jou niet zo ver komen als bij Lauren, de hoofdpersoon van dit verhaal!" Hans Mijnders

"Dit boek wil  je uitlezen! Een bijzonder verhaal dat helaas voor te veel jongeren herkenbaar is. Een verhaal met een duidelijke boodscahp voor alle meiden (en jongens) op zoek naar waardering." Robert Mazier, directeur Chris en Voorkom!

Lees verder
Productcode: 9789033128165
Aantal blz.: 138
Gewicht: 251
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1