Geef me moed

€ 9,48
€ 18,95

Geef me moed

€ 9,48
€ 18,95
Actuele voorraad: 1

Gabi de Ridder: Geef me moed

Een spannend verhaal waarin 'moed' de kern van alles blijkt 

Tim Hordijk is blij met zijn baan als docent op de Bijbelschool in Biesterlo. Maar hij treft zijn nieuwe woonplaats in grote verwarring aan. Er is al enige tijd een brandstichter actief, en de politie krijgt hem maar niet te pakken. De angst in het dorp groeit.
Op de Bijbelschool komt Tim in contact met Esther. Zij bewijst hem een grote dienst bij het bewerken van zijn lesmateriaal. In persoonlijk opzicht stuit hij aanvankelijk echter op een muur van gereserveerdheid, telkens als hij dichterbij wil komen. Wat probeert ze zo angstvallig geheim te houden?
Langzaam ontdooit hun relatie. Maar is de broze vriendschap die ontstaat opgewassen tegen de waarheid, als die eenmaal aan het licht komt?
Als Esthers angstdroom uitkomt, neemt Timm haar onder zijn hoede. Dan krijgt de brandweer opnieuw een melding en zijn ze samen ongewild getuige van cruciale gebeurtenis. Geeft dit alles hen de moed om dichter bij elkaar te komen?

Gabi de Ridder (1968) is getrouwd en moeder van twee kinderen. Ze heeft een voorliefde voor eigentijdse christelijke romans in een Nederlandse setting. Eerder schreef zij Breng me thuis, dat zeer positief ontvangen werd.   

Lees verder
Productcode: 9789402906394
Aantal blz.: 382
Gewicht: 4000
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1