Gevluchte verloofde

€ 23,99

Gevluchte verloofde

€ 23,99
Actuele voorraad: 2

Jody Hedlund: De gevluchte verloofde

Deel 4

Soms moet je eerst vluchten om weer terug te keren.

Kate Milington verlangt ernaar om ware liefde te vinden en hoewel ze vaak verloofd is geweest, is het haar nog niet gelukt om daadwerkelijk te trouwen. Als ze per bruidsschip arriveert in Brits-Columbia, eindigt ze weer als vrijgezel.

Eenmaal aangekomen komt ze al snel haar jeugdvriend Zeke Hart tegen. Als rijke eigenaar van een goudmijn heeft hij alles wat hij maar kan wensen, behalve een vrouw. Hij neemt de taak op zich Kate te beschermen tegen haar vele opdringerige aanbidders, tot hij zelf gevoelens voor haar krijgt. Maar ondanks Kates wederzijdse gevoelens voor Zeke, weigert ze te trouwen met een man die haar geloof in God niet deelt.

Als Zeke anonieme bedreigingen begint te ontvangen, brengt hij zowel zichzelf als Kate in groot gevaar. Zaken uit zijn verleden steken de kop op, en hij beseft dat de strijd om het hart van Kate weleens zijn grootste uitdaging ooit zou kunnen zijn. Zal het hem lukken om haar voor zich te winnen?

Jody Hedlund schrijft historische romans met sterke vrouwen in de hoofdrol. De gevluchte verloofde is het los te lezen vierde deel in de serie De postorderbruiden. Eerder verscheen: Het bruidsschip, De juiste keuze en Een haastig huwelijk.

Lees verder
Uitgever: Kok Boekencentrum
Productcode: 9789029734417
Aantal blz.: 287
Uitvoering: Paperback
Staat: Nieuw
Gewicht: 450
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 2