Beste bezoeker. Op zondag is onze winkel en webshop gesloten. Vanuit onze christelijke overtuiging beschouwen wij de zondag als een rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om die reden is het op zondag niet mogelijk een bestelling te plaatsen. Graag zien wij u op een andere dag van de week terug.

Scott, Een gewaagde beklimming.jpg

Klik op de afbeelding voor een vergroting

€ 20,99

Regina Scott: Een gewaagde beklimming

Wonderen van de natuur - III

Zij moet de Mount Rainier op, maar kan het niet alleen. Hij is als berggids de juiste persoon om haar te helpen. Samen beginnen ze aan een beklimming die al snel gewaagd blijkt.

Washington, 1893. Coraline Baxter verlangt naar een leven van betekenis en wil haar stempel op de wereld drukken. Als de plaatstelijke suffragettegroep haar vraagt om de Mount Rainier te beklimmen om bekendheid te verwerven voor hun zaak, grijpt ze die kans dan ook met beide handen aan, ook al heeft ze totaal geen klimervaring. En wanneer haar moeder haar een ultimatum stelt - als Cora faalt, moet ze trouwen met de man die haar moeder op het oog heeft: Cash Kincaid - móét Cora het doen. Maar ze kan het niet alleen.

De bekende berggids Nathan Hardee weigert in eerste instantie om Cora te helpen, maar hij verandert van gedachten als hij erachter komt wat er op het spel staat. hij weet genoeg over de Cash Kincaid om te weten dat de koppige jonge vrouw niet met hem te maken zou moeten hebben, laat staan met hem trouwen. En dus besluit hij haar te helpen.

De Mount Rainier beklimmen vergt al Cora's vastberadenheid en stelt haar danig op de proef. Helemaal als haar en Nathan onderweg een aantal onaangename verrassingen blijkt te wachten en het een gewaagde onderneming wordt. 

Een gewaagde beklimming is het derde en laatste deel van de serie Wonderen van de natuur. Dit drieluik vertelt over de vroege geschiedenis van drie nationale parken van de Verenigde Staten - Grand Canyon, Tellowstonen en Mount Rainier - en brengt de wondermooie natuur daar tot leven. Eerder verschenen Dwars door de wildernis en Een missie vol gevaar.

Gerelateerde producten

226