OP 23 FEBRUARI IS ONZE NIEUWE WEBWINKEL GEOPEND!!
WAS U AL KLANT? GRAAG EERST EEN NIEUW WACHTWOORD VIA: WIJZIG MIJN ACOUNT EN OP
'WACHTWOORD VERGETEN' KLIKKEN

BEKENDE FUNCTIES KOMEN BINNENKORT TERUG, HIER WORDT AAN GEWERKT!

X

Gouvernante in de hoofdrol

€ 15,00
€ 22,50

Gouvernante in de hoofdrol

€ 15,00
€ 22,50
Actuele voorraad: 1
Regina Jennings: Gouvernante in de hoofdrol

Fort Reno serie - deel 1

Zangeres Louisa Bell heeft altijd op de grens van armoede geleefd. Wanneer ze haar baan in de Cat-Eye Saloon kwijtraakt, kan ze alleen nog maar terugvallen op haar broer, een cavaleriesoldaat die gestationeerd is in het indianenterritorium.
Maar hij heeft weer eens problemen met zijn commandant. Louisa besluit hem een bezoek te brengen, in de hoop hem te kunnen helpen en een baan te vinden. Als ze bij aankomst op het fort per abuis voor gouvernante wordt aangezien, grijpt ze die kans met beide handen aan. Hoe moeilijk kan lesgeven tenslotte zijn?

Majoor Daniel Adams heeft zijn handen vol op Fort Reno; het lukt hem nauwelijks om zijn troepen onder de duim  te houden, laat staan zijn twee tienerdochters. Als hij niet snel een respectabele gouvernante in dienst neemt om hun manieren bij te brengen, staat zijn schoonmoeder erop de meisjes zelf op te voeden - ver weg van het fort.

Miss Bell vertoont weinig overeenkomsten met het beeld dat Daniel van gouvernantes heeft; ze horen niet onweerstaanbaar knap te zijn. Maar hij heeft geen andere keus. Hij moet zijn schoonmoeder tevreden zien te stellen, dus knijpt hij een oogje dicht wat betreft haar onconventionele methoden. Ondertussen doet Lousia haar uiterste best om aan zijn verwachtingen te voldoen. Kan ze lang genoeg in haar rol blijven om de respectabele toekomst waar ze zo lang naar verlangd heeft veilig te stellen.

Lees verder
Uitgever: Uitgeverij CBC 't Gulden Boek B.V.
Productcode: 9789492234391
Aantal blz.: 397
Uitvoering: paperback
Gewicht: 4000
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1