In mijn armen

€ 21,50

In mijn armen

€ 21,50
Actuele voorraad: 1

Kim Vogel Sawyer: In mijn armen
De geloften van een Old Ordermennonietenstel worden uitgedaagd in deze ontroerende, eigentijdse roman.

Anthony en Marty Hirschler maken deel uit van een Old Order-mennonitische gemeenschap in Pine Hill, Indiana. Nadat een arts bevestigde dat ze nooit kinderen zullen krijgen, is het echtpaar uit elkaar gegroeid. Marty verlangt ernaar te ontsnappen uit de hechte gemeenschap, waar juist grote gezinnen gewaardeerd worden.
Dat verlangen wordt werkelijkheid wanneer haar jeugdvriendin, Brooke Spalding, opduikt met het wilde idee om een spookstad om te bouwen tot een vakantieresort. Brooke huurt Anthony in om te helpen met de bouw, haalt de Hirschlers over weg te gaan uit Indiana en neemt hen mee in haar plan. Maar dan krijgt Brooke de diagnose dat ze kanker heeft.
De morele bezwaren van de Hirschlers tegen een casino in het resort, en de ontdekking van een weggelopen tiener die zich op het terrein verbergt, openen een wereld aan mogelijkheden die noch de Hirschlers noch Brooke eerder hadden voorzien. Zullen ze in staat zijn om hun uitdagingen en verschillen te overwinnen, om degenen die het meest gekwetst worden te helpen?

Lees verder
Uitgever: De Banier
Productcode: 9789087182755
Aantal blz.: 336
Staat: Nieuw
Gewicht: 4000
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1