In wonderland

Door: Austin, Lynn
€ 26,99

In wonderland

Door: Austin, Lynn
€ 26,99
Actuele voorraad: 1

Lynn Austin: In Wonderland

Illinois, 1936. Alice Grace Ripley leeft het liefst in een droomwereld met haar neus in de boeken. Maar aan haar zorgeloze bestaan komt plotseling een einde als haar vriend Gordon hun relatie verbreekt. En dan raakt ze ook nog eens haar geliefde baan in de bibliotheek kwijt vanwege de grote economische depressie die het land teistert.

Om het geroddel in haar kleinsteedse omgeving te ontvluchten en schoon schip te maken, besluit ze de bergen van Kentucky in te trekken. Ze brengt vijf dozen boeken met zich mee die ze wil doneren aan de bibliotheek van het mijnwerkersstadje Acorn: een plek zonder elektriciteit of stromend water. Als ze hier noodgedwongen langer moet blijven, ontdekt ze het echte leven: avontuurlijker, mysterieuzer en romantischer dan ze had durven dromen...

Bestseller Lynn Austin wordt geroemd om haar historische en bijbels-historische romans. Ze is de bescheiden winnares van maar liefst acht Christy Awards, de meest prestigieuze prijs voor christelijke romans in de Verenigde Staten.

Lees verder
Uitgever: KokBoekencentrum Fictie
Productcode: 9789029734455
Aantal blz.: 463
Gewicht: 4000
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1