Beste bezoeker. Op zondag is onze winkel en webshop gesloten. Vanuit onze christelijke overtuiging beschouwen wij de zondag als een rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om die reden is het op zondag niet mogelijk een bestelling te plaatsen. Graag zien wij u op een andere dag van de week terug.

Baan, Jacques van de.jpg

Klik op de afbeelding voor een vergroting

€ 0,00

Biografie

Jacques van de Baan werd geboren te Utrecht op 14 oktober 1971 maar verhuisde op jonge leeftijd naar Nijkerk. In 2019 verhuisde hij naar Barneveld. Jacques is als Kwaliteitsmanager en Office manager werkzaam bij een internationaal technisch handelsbureau. Naast zijn werk is Jacques ook actief als schrijver van romans.

Literaire biografie:
Jacques van de Baan is begonnen met schrijven na de constatering dat er een groeiende behoefde is aan spannende boeken met een Nederlands-christelijke signatuur. Zijn doelstelling is om romans te schrijven die tot nadenken stemmen. Spanning gecombineerd met een actueel ethisch thema waar veel mensen niet of weinig van weten. Zijn eerste manuscript werd door verschillende uitgeverijen positief ontvangen, wat leidde tot een samenwerking met uitgeverij Den Hertog in Houten. Zijn debuutroman Prooi kwam in juni 2012 op de markt en startte als toptitel bij de actie Hoogspanning in de maand van het spannende boek. Het boek werd door lezers zeer positief ontvangen en ook de pers en literaire recensenten waren positief. Zijn tweede roman Serpent verscheen in 2013 en werd eveneens een verkoopsucces. In juni was Serpent, evenals Prooi, toptitel in de actie Hoogspanning tijdens de maand van het spannende boek. Zijn derde roman, De Runencirkel, verscheen in oktober 2014. Zijn vierde roman, Paniek, verscheen in het voorjaar van 2018. Paniek behandeld een zeer actueel thema waar we allemaal mee te maken hebben, verpakt in een spannend plot. Momenteel werkt hij aan zijn vijfde roman waar het over PTSS gaat.

https://www.jacquesvandebaan.nl/

226