Hedlund, De juiste keuze.jpg

Klik op de afbeelding voor een vergroting

€ 22,99

Jody Hedlund: De juiste keuze

2: De postorderbruiden

Soms kan het goede kiezen je alles kosten

Om te ontsnappen aan een liefdeloos gearrangeerd huwelijk, besluit de rijke Arabella Lawrence aan boord te gaan van het bruidsschip Tynemouth. Dit schip vaart naar Brits-Columbia, waar Arabella, net als de andere postorderbruiden aan boord, een man hoopt te vinden die wél geschikt voor haar is.

Eenmaal aangekomen dingen er al snel twee totaal verschillende mannen naar haar hand. Luitenant Richard Drummond staat hoog in aanzien, heeft goede manieren en kan haar de financiële zekerheid bieden die ze zoekt. Dorpsbakker Peter Kelly moet dan misschien hard werken voor zijn geld, maar doet er alles aan om Arabella voor zich te winnen - recht tegen alle conventies in.

Wanneer Peter en Arabella een uitgehongerd meisje vinden dat in de steek is gelaten door haar stam, bereikt het conflict tussen Richard en Peter een hoogtepunt. Arabella ziet zich gedwongen te kiezen - maar wat is nu eigenlijk de juiste keuze?

Jody Hedlund schrijft historische romans met sterke vrouwen in de hoofdrol. De juiste keuze is het tweede los te lezen deel uit de serie De posorderbruiden. Het eerste deel is Het bruidsschip.

226