Kerst op ivy hill

€ 22,99

Kerst op ivy hill

€ 22,99
Actuele voorraad: 1

Julie Klassen: Kerst op Ivy Hill
Met extra verhaal van Dineke Epping, auteur van 'De draad die ons verbindt'

Welkom terug in het pittoreske dorpje Ivy Hill, waar familie herenigd wordt en de liefde opbloeit terwijl de eerste sneeuwvlokken vallen.

Thuis Kerst vieren? Dat heeft Richard Brockwell, jongste zoon van de meest vooraanstaande familie van Ivy Hill, al jaren niet gedaan. Maar dit jaar moet hij wel. Zijn moeder heeft aangekondigd zijn toelage stop te zetten als hij de feestdagen niet thuis doorbrengt. En dus komt Richard eindelijk terug naar Ivy Hill, vastbesloten om zo snel mogelijk weer in een koets terug naar Londen te zitten.

Maar kerst in het idyllische dorpje brengt de nodige verrassingen met zich mee, waaronder een ontmoeting met de jongedame Arabella Awdry. Richard kent haar nog wel van vroeger, maar ze blijkt veel charmanter te zijn dan hij zich herinnerde... en ze wil niets met hem te maken hebben. 
Of heeft de kersttijd in sfeervol Ivy Hill misschien toch een verrassing voor Richard in petto?

Extra:
Kerst in Almsbrick, een verhaal van Dineke Epping

Geheel tegen hun zin werken Prudence Goodwin en Archie Timmons samen aan het kerstspel voor de kinderen van Almsbrick. Prudence is al eens beledigd door Archie en is niet van plan hem dat te vergeven. Archie vindt Prudence een leeghoofd. Het lijkt erop dat zij in deze kersttijd allebei wel een lichtje kunnen gebruiken om hen de juiste weg te wijzen...

Lees verder
Uitgever: KokBoekencentrum Fictie
Productcode: 9789029730372
Aantal blz.: 316
Staat: Ivy Hill
Gewicht: 4000
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1